
Ingridientai
- Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 0.1 arbatinis šauktštelis
- Alyvuogių aliejaus – 0.5 šaukšto
- Kiaušinių – 1vnt.
- Fermentinis sūrio – 10g
- Kiaulienos šoninės – 10g
- Bulvių – 1vnt.
Gaminimas
- Išverdame bulvę.
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Bulvę išilgai perpjauname pusiau (nenulupame). Šaukštu išskobiam vidų.
- Bulvę aptepame aliejumi ir į išskobtą vidų pabarstome tarkuoto fermentinio sūrio, pjaustytos šoninės ir įmušame kiaušinį.
- Kiaušinį pabarstome druska, pipirais, žalumynais. Ant viršaus vėl užbarstome smulkiai pjaustytos šoninės ir sūrio.
- Įdarytas bulves sustatome į kepimo indą ir dedame į orkaitę. Kepame apie 15 minučių (reikia tikrinti, ar kiaušinis dar neiškepęs).
Parašykite komentarą