• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta bulvė su kiaušiniu

2010-06-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepta bulvė su kiaušiniu

Ingridientai

  • Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 0.5 šaukšto
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Fermentinis sūrio – 10g
  • Kiaulienos šoninės – 10g
  • Bulvių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Išverdame bulvę.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  3. Bulvę išilgai perpjauname pusiau (nenulupame). Šaukštu išskobiam vidų.
  4. Bulvę aptepame aliejumi ir į išskobtą vidų pabarstome tarkuoto fermentinio sūrio, pjaustytos šoninės ir įmušame kiaušinį.
  5. Kiaušinį pabarstome druska, pipirais, žalumynais. Ant viršaus vėl užbarstome smulkiai pjaustytos šoninės ir sūrio.
  6. Įdarytas bulves sustatome į kepimo indą ir dedame į orkaitę. Kepame apie 15 minučių (reikia tikrinti, ar kiaušinis dar neiškepęs).

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, fermentinis sūris, kiaulienos šoninė, kiaušiniai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Farširuoti kiaušiniai su tunu
Sekantis įrašas: Keptos mozarella sūrio lazdelės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt