• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos mozarella sūrio lazdelės

2010-06-16 by Kulinarė 2 komentarai

Keptos mozarella sūrio lazdelės

Ingridientai

  • Mozarella sūrio – 300g
  • Česnakų miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Parmezano sūrio – 30g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Džiūvėsėlių – 60g
  • Vandens – 50ml
  • Kvietinių miltų – 3 šaukštai

Gaminimas

  1. Į lėkštę suberiam miltus, kitoje sumaišome džiūvėsius, parmezano sūrį ir česnakų miltelius, atskirame dubenėlyje išplakame kiaušinius su vandeniu.
  2. Gilią keptuvę įkaitiname su aliejumi. Aliejaus turėtų būti ne mažiau kaip trečdalis keptuvės.
  3. Mozzarella sūrį supjaustome lazdelėmis ir apvoliojame miltuose. Apvoliotas lazdeles dedame į kiaušinio plakinį ir tada į džiūvėsius. Dar kartą pakartotinai lazdelę dedame į kiaušinio plakinį ir apvoliojame džiūvėsiuose.
  4. Paruoštas lazdeles dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol kol apkeps iš visų pusių (apie minutę ar mažiau).
  5. Patiekti galima su krapų padažu ar pelėsinio sūrio padažu

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: mozzarella sūris, padažas, parmezano sūris, užkandis

 

Panašūs receptai

Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Traškių ryžių ir aštrios lašišos suvožtinis
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Kepta bulvė su kiaušiniu
Sekantis įrašas: Burokėlių ir morkų blyneliai »

Reader Interactions

Comments

  1. Benas

    2012-09-30 at 00:59

    Viskas buvo kaip ir labai gerai, bet ant galo uzsidege riebalai, apsideginau kaire ranka, kaire veido puse, kakla ir apruko visi namai:> pabandysiu issikept kita diena:>

    Atsakyti
  2. Ne Benas

    2019-08-13 at 16:15

    Benai, reikėjo vandens užpilt 😉 :DDD

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt