
Ingridientai
- Mozarella sūrio – 300g
- Česnakų miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
- Parmezano sūrio – 30g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Džiūvėsėlių – 60g
- Vandens – 50ml
- Kvietinių miltų – 3 šaukštai
Gaminimas
- Į lėkštę suberiam miltus, kitoje sumaišome džiūvėsius, parmezano sūrį ir česnakų miltelius, atskirame dubenėlyje išplakame kiaušinius su vandeniu.
- Gilią keptuvę įkaitiname su aliejumi. Aliejaus turėtų būti ne mažiau kaip trečdalis keptuvės.
- Mozzarella sūrį supjaustome lazdelėmis ir apvoliojame miltuose. Apvoliotas lazdeles dedame į kiaušinio plakinį ir tada į džiūvėsius. Dar kartą pakartotinai lazdelę dedame į kiaušinio plakinį ir apvoliojame džiūvėsiuose.
- Paruoštas lazdeles dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol kol apkeps iš visų pusių (apie minutę ar mažiau).
- Patiekti galima su krapų padažu ar pelėsinio sūrio padažu
Viskas buvo kaip ir labai gerai, bet ant galo uzsidege riebalai, apsideginau kaire ranka, kaire veido puse, kakla ir apruko visi namai:> pabandysiu issikept kita diena:>
Benai, reikėjo vandens užpilt 😉 :DDD