• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krabų lazdelių ir daržovių blyneliai

2010-08-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Krabų lazdelių ir daržovių blyneliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Krabų lazdelių – 120g
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Morkų – 1vnt.
  • Cukinijų – 100g
  • Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Krabų lazdeles susmulkiname ir suberiame į dubenį.
  2. Cukiniją ir morką sutarkuojame ir dedame kartu su krabais.
  3. Kartu sudedame smulkintą svogūną bei išplaktus kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
  4. Pamažu maišydami suberiame miltus ir maišome, kol gausime vientisą blynų tešlą (jei tešla per kieta, tai dedame dar vieną išplaktą kiaušinį arba kelis šaukštus vandens). Įberiame druskos, pipirų ir cukraus.
  5. Įkaitiname keptuvę su aliejumi (3-4 valg. š.) ir šaukštu dedame tešlą. Kepame iš abiejų pusių po kelias minutes, kol švelniai pagels.
  6. Patiekiame su tzatziki padažu ar krapų padažu.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, cukinijos, cukrus, kiaušiniai, krabų lazdelės, miltai, morkos, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Cukinijų blyneliai
Cukinijų blyneliai
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu

Previous Post: « Marinuoti svogūnai su garstyčių sėklomis
Sekantis įrašas: Sumuštinis su keptomis daržovėmis ir feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt