Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Krabų lazdelių – 120g
- Kvietinių miltų – 200g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Morkų – 1vnt.
- Cukinijų – 100g
- Cukraus – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Krabų lazdeles susmulkiname ir suberiame į dubenį.
- Cukiniją ir morką sutarkuojame ir dedame kartu su krabais.
- Kartu sudedame smulkintą svogūną bei išplaktus kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
- Pamažu maišydami suberiame miltus ir maišome, kol gausime vientisą blynų tešlą (jei tešla per kieta, tai dedame dar vieną išplaktą kiaušinį arba kelis šaukštus vandens). Įberiame druskos, pipirų ir cukraus.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi (3-4 valg. š.) ir šaukštu dedame tešlą. Kepame iš abiejų pusių po kelias minutes, kol švelniai pagels.
- Patiekiame su tzatziki padažu ar krapų padažu.
Parašykite komentarą