• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašiša kokosų piene

2023-06-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašiša kokosų piene

Lašišai kokosų piene reikės

  • 600g lašišos filė (be odos)
  • 3 skiltelių česnako
  • 2cm imbiero šaknies
  • 1 v. š. ir 1 a. š. cukraus (kokosų pienas būna skirtingo saldumo, tad išpradžių dėti, kiek mažiau cukraus)
  • 1/2 a. š. čili
  • 400ml kokosų pieno
  • 1 v. š. žuvies padažo
  • 1 a. š. saldžiosios paprikos
  • 1/2 a. š. ciberžolės
  • ~1 v. š. Citrinos sulčių

Gaminimas

  1. Lašišą padruskinti, papipirinti.
  2. Gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus kepti lašišą ant labai didelės kaitros po 1 min iš abiejų pusių. Išimti iš keptuvės.
  3. Sumažinti kaitrą, berti tarkuotą česnaką, imbierą ir minutę pakepti. Dėti likusius ingredientus.
  4. Grąžinti lašišą ir leisti jai pasimaudyti padaže dar apie 3min.
  5. Tinka su ryžiais, ryžių makaronais, kuskusu ar kitomis kruopomis.
  6. Skanaus!

Už receptą dėkojame papipirink.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta skumbrė
Orkaitėje kepta skumbrė
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Otas su daržovėmis ir grietinėlės padažu
Midijos kario padaže
Midijos kario padaže

Previous Post: « Svarainių sirupas
Sekantis įrašas: Avižinis pyragėlis, keptas orkaitėje »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt