Lašišai kokosų piene reikės
- 600g lašišos filė (be odos)
- 3 skiltelių česnako
- 2cm imbiero šaknies
- 1 v. š. ir 1 a. š. cukraus (kokosų pienas būna skirtingo saldumo, tad išpradžių dėti, kiek mažiau cukraus)
- 1/2 a. š. čili
- 400ml kokosų pieno
- 1 v. š. žuvies padažo
- 1 a. š. saldžiosios paprikos
- 1/2 a. š. ciberžolės
- ~1 v. š. Citrinos sulčių
Gaminimas
- Lašišą padruskinti, papipirinti.
- Gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus kepti lašišą ant labai didelės kaitros po 1 min iš abiejų pusių. Išimti iš keptuvės.
- Sumažinti kaitrą, berti tarkuotą česnaką, imbierą ir minutę pakepti. Dėti likusius ingredientus.
- Grąžinti lašišą ir leisti jai pasimaudyti padaže dar apie 3min.
- Tinka su ryžiais, ryžių makaronais, kuskusu ar kitomis kruopomis.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame papipirink.
Parašykite komentarą