Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Vištienos krūtinėlės – 150g
- Parmezano sūrio – 30g
- Čili pipirų – 0.5vnt.
- Makaronų (Penne) – 300g
- Šparagų (smidrų) – 150g
- Česnakinės druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pesto padažo – 2 šaukštai
Gaminimas
- Išverdame makaronus pasūdytame vandenyje.
- Šparagus ir vištieną supjaustome stambesniais gabalais.
- Vištieną pabarstome česnakine druska ir dedame į įkaitintą keptuvę su 2 valg. š. aliejaus.
- Vištienai iškepus į tą pačią keptuvę sudedame šparagus ir dar kelias minutes pakepame, kol šparagai gražiai apskrus.
- Ant vištienos bei šparagų pilame 50ml makaronų nuoviro, Pesto padažą ir, jei yra, susmulkintą čili pipirą. Viską išmaišome ir į gautą padažą sudedame virtus makaronus.
- Patiekdami pabarstome parmezano sūriu.
Parašykite komentarą