• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos kepsniai sluoksniuotoje tešloje

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 kiaulienos kepsniai
*4 lakštai sluoksniuotos tešlos
*2 v.š. majonezo
*2 skiltelės česnako
*2 v.š. sojų padažo
*1 a.š. cukraus
*1 svogūnas
*1 kiaušinis
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai

Gaminimas

Kiaulienos kepsnius įtriname smulkintu česnaku, pabarstome druska ir pipirais, pilame sojų padažą ir cukrų. Marinuojame mėsą bent 2 valandas.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame marinuotus kepsnius, kuriuos ant stiprios ugnies kepame po 2 minutes iš abiejų pusių.
Svogūną supjaustome riekėmis.
Kiaušinį išplakame.
Atšildome sluoksniuotą tešlą. šalia krašto dedame po vieną apkeptą kepsnį. Kepsnius aptepame majonezu ir uždedame po riekelę svogūno. Paruoštą kepsnį įvyniojame į tešlą, aptepame viršų plaktu kiaušiniu ir dedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Dedame kepsnius į orkaitę ir kepame 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kiaulienos kepsnius keptus sluoksniuotoje tešloje patiekiame šiltus su šviežiomis salotomis.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, cukrus, kepsnys, kiauliena, majonezas, mėsa, sluoksniuota tešla, sojų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Vištiena su kopūstais ir kariu
Sekantis įrašas: Ridikėlių salotos su feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt