Ingridientai
*4 kiaulienos kepsniai
*4 lakštai sluoksniuotos tešlos
*2 v.š. majonezo
*2 skiltelės česnako
*2 v.š. sojų padažo
*1 a.š. cukraus
*1 svogūnas
*1 kiaušinis
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai
Gaminimas
Kiaulienos kepsnius įtriname smulkintu česnaku, pabarstome druska ir pipirais, pilame sojų padažą ir cukrų. Marinuojame mėsą bent 2 valandas.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame marinuotus kepsnius, kuriuos ant stiprios ugnies kepame po 2 minutes iš abiejų pusių.
Svogūną supjaustome riekėmis.
Kiaušinį išplakame.
Atšildome sluoksniuotą tešlą. šalia krašto dedame po vieną apkeptą kepsnį. Kepsnius aptepame majonezu ir uždedame po riekelę svogūno. Paruoštą kepsnį įvyniojame į tešlą, aptepame viršų plaktu kiaušiniu ir dedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Dedame kepsnius į orkaitę ir kepame 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kiaulienos kepsnius keptus sluoksniuotoje tešloje patiekiame šiltus su šviežiomis salotomis.
Parašykite komentarą