Ingridientai
*500g kiaulienos išpjovos
*2 v.š. medaus
*2 v.š. tamsaus sojų padažo
*1 v.š. tarkuoto imbiero
*3 skiltelės česnako
*2 v.š. aliejaus
Gaminimas
Dubenėlyje sumaišome medų, sojos padažą tarkuotą česnaką, imbierą ir šiuo marinatu labai gerai įtriname kiaulienos kepsnį.
Visą mėsos gabalą dedame į kepimo maišelį su likusiu marinatu ir 24 valandoms dedame į šaldytuvą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių
Po 24 valandų kiaulienos kepsnį su kepimo maišu dedame ant kepimo skardos, pilame dvi stiklines vandens ir kišame į orkaitę, kur kepame apie 1 valandą.
Sojos padaže ir meduje marinuotą kiaulienos kepsnį patiekiame su keptomis daržovėmis ar ryžių garnyru.
Parašykite komentarą