• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Risoto su sūriu ir kumpiu

2010-12-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g pievagrybių
  • 60g svogūnų laiškų
  • 200ml balto sauso vyno
  • 150g arborio ryžių
  • 4 v.š. sviesto
  • 150g virto kumpio
  • 2 skiltelės česnako
  • 150g asiago sūrio
  • 400ml vištienos sultinio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Puode išlydome sviestą ir sudedame česnakus, smulkintus grybus ir svogūnų laiškus, kuriuos kepame apie 4 minutes. Po 4 minučių suberiame ryžius ir užpilame juos vynu. Po 3-4 minučių, kai jau vynas pradedam garuoti, supilame sultinį, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 10-15 minučių. Suminkštėjus ryžiams sudedame į puodą pjaustytą kumpį ir tarkuotą sūrį, sumažiname ugnį ir kaitiname tol kol išsilydo sūris.
Risoto su sūriu ir kumpiu patiekiame šiltą.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: asiago sūris, baltas vynas, česnakas, kumpis, parmezano sūris, pievagrybiai, ryžiai, sultinys, sviestas, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Kiauliena vyno padaže
Kiauliena vyno padaže
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Kiaulienos faršo troškinys su bulvėmis
Sekantis įrašas: Bulvės keptos su feta sūriu ir pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt