Ingridientai
*7 bulvės
*600g kiaulienos faršo
*1 svogūnas
*1 morka
*5 skiltelės česnako
*1 raudona paprika
*3 v.š. sojos padažo
*1 lauro lapas
*0,5 a.š. cukraus
*1 a.š. druskos
*0,5 a.š. pipirų
*200ml vandens
*2 v.š. aliejaus
Gaminimas
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Puode ar gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie minutę. Po minutės į puodą sudedame kiaulienos faršą, kurį kepame 5 minutes dažnai maišydami. Truputį apkepus faršui, į puodą sudedame bulves, pjaustytą svogūną, morką, papriką, suberiame prieskonius, išmaišome ir užpilame stikline vandens ir sojų padažu. Ugnį sumažiname ir uždengę puodą troškiname daržoves su faršu apie 30 minučių, kol bulvės suminkštėja.
Kiaulienos faršo troškinį su bulvėmis patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą