• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaulienos faršo troškinys su bulvėmis

2010-12-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*7 bulvės
*600g kiaulienos faršo
*1 svogūnas
*1 morka
*5 skiltelės česnako
*1 raudona paprika
*3 v.š. sojos padažo
*1 lauro lapas
*0,5 a.š. cukraus
*1 a.š. druskos
*0,5 a.š. pipirų
*200ml vandens
*2 v.š. aliejaus

Gaminimas

Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Puode ar gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintą česnaką, kurį kepame apie minutę. Po minutės į puodą sudedame kiaulienos faršą, kurį kepame 5 minutes dažnai maišydami. Truputį apkepus faršui, į puodą sudedame bulves, pjaustytą svogūną, morką, papriką, suberiame prieskonius, išmaišome ir užpilame stikline vandens ir sojų padažu. Ugnį sumažiname ir uždengę puodą troškiname daržoves su faršu apie 30 minučių, kol bulvės suminkštėja.
Kiaulienos faršo troškinį su bulvėmis patiekiame šiltą.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, česnakas, cukrus, faršas, kiauliena, lauro lapai, morkos, paprika, sojų padažas, svogūnai, troškinys

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Kiaušinių sriuba su pomidorais ir svogūnais
Sekantis įrašas: Risoto su sūriu ir kumpiu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt