• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*6 svogūnai
*500g kiaulienos faršo
*3 v.š. sviesto
*2 v.š. miltų
*1 a.š. druskos
*0,5 a.š. pipirų
*2 kiaušiniai
*0,5 a.š. mairūno
*2 skiltelės česnako
*0,5 a.š. cukraus
* 500g sluoksniuotos tešlos

Gaminimas

Kiaulienos faršą sumaišome su vienu kiaušiniu, druska ir pipirais, mairūnu bei smulkintu česnaku.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame visus smulkintus svogūnus, kuriuos kepame apie 8 minutes ant vidutinės ugnies. Likus kepti minutei suberiame miltus ir cukrų, išmaišome ir po minutės nuimame nuo ugnies.
Įkaitiname orkaitę iki 170 laipsnių.
Kepimo skardą išklojame tešla.
1 kiaušinį išplakame dubenėlyje.
Ant išklotos tešlos lygiai sudedame mėsos faršą, ant viršaus sudedame keptus svogūnus ir viską uždengiame likusia sluoksniuota tešla.
Dedame faršo ir svogūnų pyragą į orkaitę ir kepame apie 30 minučių.
Iškeptą pyragą bent 5-10 minučių atvėsiname ir patiekiame.

Kategorijos:Apkepai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, cukrus, faršas, kiaušiniai, mairūnas, mėsa, miltai, pyragas, sluoksniuota tešla, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Grybų ir faršo pyragas
Kiaulienos užkepėlė su daržovėmis
Bulvių ir faršo pyragas

Previous Post: « Pyragas su citrininiu glajumi
Sekantis įrašas: Špinatų salotos su kiaušiniu, hollandaise padažu ir šparagais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt