• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų salotos su kiaušiniu, holadaise padažu ir šparagais

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g špinatų
*3 kiaušiniai
*9 šparagai
*3 v.š. holandaise padažo
*druska ir pipirai

Gaminimas

Užverdame puodą su 0,5l pasūdyto vandens ir sudedame šparagus, kuriuos verdame ne ilgiau kaip 2 minutes. Apvirtus šparagus nusausiname ir atvėsiname.
Kiaušinius kitai išverdame, nulupame ir atvėsinę perpjauname į dvi ar keturias dalis.
Špinatų lapus suplėšome pusiau ir sudedame į lėkštę.
Ant špinatų sudedame šparagus, pjaustytus kiaušinius, pabarstome druska ir pipirais ir užpilame paruoštu holandaise padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: Hollandaise padažas, kiaušiniai, salotos, šparagai, špinatai, užkandis

 

Panašūs receptai

Karštos wakame salotos
Karštos wakame salotos
Bulvių salotos
Bulvių salotos
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis

Previous Post: « Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla
Sekantis įrašas: Bulvių ir porų užkepėlė su mėsos kukuliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt