• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų salotos su kiaušiniu, hollandaise padažu ir šparagais

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g špinatų
*3 kiaušiniai
*9 šparagai
*3 v.š. hollandaise padažo
*druska ir pipirai

Gaminimas

Užverdame puodą su 0,5l pasūdyto vandens ir sudedame šparagus, kuriuos verdame ne ilgiau kaip 2 minutes. Apvirtus šparagus nusausiname ir atvėsiname.
Kiaušinius kitai išverdame, nulupame ir atvėsinę perpjauname į dvi ar keturias dalis.
Špinatų lapus suplėšome pusiau ir sudedame į lėkštę.
Ant špinatų sudedame šparagus, pjaustytus kiaušinius, pabarstome druska ir pipirais ir užpilame paruoštu holandaise padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: Hollandaise padažas, kiaušiniai, salotos, šparagai, špinatai, užkandis

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Svogūnų ir faršo pyragas su sluoksniuota tešla
Sekantis įrašas: Bulvių ir porų užkepėlė su mėsos kukuliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt