• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Miežinė košė su daržovėmis

2010-12-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g miežinių kruopų
*1 svogūnas
*5 skiltelės česnako
*3 v.š. sviesto
*1 morka
*1 paprika
*druska ir pipirai
*50g poro

Gaminimas

Kruopas išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą svogūną, griežinėliais pjaustytą morką. Daržoves kepame apie 4-5 minutes. Tada į keptuvę sudedame pusiau ar į tris dalis perpjautas česnakų skilteles, juostelėmis pjaustytą papriką ir porą. Viską kepame dar 2-4 minutes.
Apkeptas daržoves dedame į puodą su virtomis miežinėmis kruopomis, beriame druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome.
Miežinę košė su daržovėmis patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: česnakas, košė, miežinės kruopos, morkos, paprika, poras, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
RIZOTAS
RIZOTAS (Risotto)

Previous Post: « Keptos šukutės
Sekantis įrašas: Kukurūzų miltų paplotėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt