
Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Varškės pakepui reikės:
- 500 g. varškės
- 250 g. rikotos sūrio
- 3 kiaušinių
- 200 g. datulių pastos (arba mirkytų trintų datulių)
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 0,5 a.š. migdolų ekstrakto
- 100 g. migdolų miltų
- 0,5 a.š. kokosų (arba kito) aliejaus
- Saujelės migdolų
Paruošimas:
- Kiaušiniai išplakami, sumaišomi su datulių pasta.
- Rikota sumaišoma su varške naudojant šakutę.
- Į masę įberiami kepimo milteliai, dedamas migdolų ekstraktas.
- Abiejų indų masės sumaišomos tarpusavyje, beriami miltai.
- Kepimo indas ištepamas aliejumi, pilama tešla.
- Ant viršaus dedami migdolai ir uogos.
- Kepama 190 C įkaitintoje orkaitėje 35-40 min.
- Skanaus!
Parašykite komentarą