
Ingridientai
- Garstyčių – 0.25 arb. šaukšt.
- Alyvuogių aliejaus – 6 arb. šaukšt.
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Ančiuvių filė – 2vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Vorčesterio padažo – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių trynių – 2vnt.
Gaminimas
- Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir uždedame virti. Užvirus vandeniui paverdame tik 1 minutę.
- Kol kiaušiniai verda į dubenėlį supilame citrinos sultis, Vorčesterio padažą, garstyčias, įspaudžiame česnaką ir elektriniu maišytuvu gerai viską išmaišome.
- Į gautą masę sudedame vos vos apvirtus kiaušinių trynius (dažnai dedami nevirti kiaušinių tryniai) ir dar kartą išmaišome.
- Imame aliejų, ir lėtai maišydami padažą šaukštu jį supilame.
- Padažas paruoštas.
katik dariausi, super :))))) kaip tik ieskojau kaip ta cezario padaza pasidaryt :)))
Smagu girdėti:)
Jei matėt, tai čia yra keli variantai šio padažo:)