• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Cezario salotų padažas

2010-07-08 by Kulinarė 3 komentarai

Cezario salotų padažas

Ingridientai

  • Garstyčių – 0.25 arb. šaukšt.
  • Alyvuogių aliejaus – 6 arb. šaukšt.
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Ančiuvių filė – 2vnt.
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Vorčesterio padažo – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių trynių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir uždedame virti. Užvirus vandeniui paverdame tik 1 minutę.
  2. Kol kiaušiniai verda į dubenėlį supilame citrinos sultis, Vorčesterio padažą, garstyčias, įspaudžiame česnaką ir elektriniu maišytuvu gerai viską išmaišome.
  3. Į gautą masę sudedame vos vos apvirtus kiaušinių trynius (dažnai dedami nevirti kiaušinių tryniai) ir dar kartą išmaišome.
  4. Imame aliejų, ir lėtai maišydami padažą šaukštu jį supilame.
  5. Padažas paruoštas.

Kategorijos:Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: aliejus, ančiuviai, česnakas, citrina, garstyčios, kiaušiniai, Vorčesterio padažas

 

Panašūs receptai

Mango užpilas salotoms
Mango užpilas salotoms
Majonezas
Majonezas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Kepti ravioli
Sekantis įrašas: Vaisių salotos su jogurto padažu »

Reader Interactions

Comments

  1. erika

    2010-07-08 at 17:56

    katik dariausi, super :))))) kaip tik ieskojau kaip ta cezario padaza pasidaryt :)))

    Atsakyti
  2. Kulinare

    2010-07-12 at 09:11

    Smagu girdėti:)
    Jei matėt, tai čia yra keli variantai šio padažo:)

    Atsakyti

Trackbacks

  1. Cezario salotos su krevetėmis | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 18:31

    […] iceberg salotų *50g parmezano sūrio *200g krevečių *150g skrebučių *70g Cezario salotų padažo *druska ir […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt