
Ingridientai
- Garstyčių – 0.3 šaukštai
- Alyvuogių aliejaus – 150ml
- Balto vyno acto – 1 šaukštas
- Česnako skiltelių – 0.5vnt.
- Kiaušinių trynių – 4vnt.
- Ančiuvių – 30g
- Svogūnų (mėlynųjų) – 5g
- Svogūnų (baltųjų) – 5g
Gaminimas
- Į puodą su karštu vandeniu dedame kitą indą. Į jį sudedame kiaušinių trynius, kuriuos visą laiką lėtai maišydami kaitiname apie 2-2,5 minutės. Išimame indą iš karšto vandens.
- Ančiuvius, česnaką, svogūnus bei garstyčias sutriname ir sudedame į dubenį su kiaušinių tryniais.
- Pilame vyno actą. Lėtais judesiais maišydami padažą supilame aliejų. Maišome lėtai, kol pasidaro padažas vientisos masės.
Parašykite komentarą