• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Cezario salotų padažas su garstyčiomis

2010-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Cezario salotų padažas

Ingridientai

  • Garstyčių – 0.3 šaukštai
  • Alyvuogių aliejaus – 150ml
  • Balto vyno acto – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 0.5vnt.
  • Kiaušinių trynių – 4vnt.
  • Ančiuvių – 30g
  • Svogūnų (mėlynųjų) – 5g
  • Svogūnų (baltųjų) – 5g

Gaminimas

  1. Į puodą su karštu vandeniu dedame kitą indą. Į jį sudedame kiaušinių trynius, kuriuos visą laiką lėtai maišydami kaitiname apie 2-2,5 minutės. Išimame indą iš karšto vandens.
  2. Ančiuvius, česnaką, svogūnus bei garstyčias sutriname ir sudedame į dubenį su kiaušinių tryniais.
  3. Pilame vyno actą. Lėtais judesiais maišydami padažą supilame aliejų. Maišome lėtai, kol pasidaro padažas vientisos masės.

 

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai, Salotoms Tagged With: aliejus, ančiuviai, baltojo vyno actas, česnakas, garstyčios, svogūnai

 

Panašūs receptai

Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas
Baltas sviestinis padažas
Baltas sviestinis padažas
Naminis majonezas salotoms
Naminis majonezas salotoms

Previous Post: « Agurkų salotos su riešutais
Sekantis įrašas: Indiški žuvies piršteliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt