• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Indiški žuvies piršteliai

2010-07-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Indiški žuvies piršteliai

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Česnakų – 20g
  • Garam masala prieskonių – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Imbierų – 6 šaukšt.
  • Citrinos sulčių – 15ml
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Kumino miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Žuvies filė – 500g
  • Avinžirnių miltų – 200g

Gaminimas

  1. Žuvies filė supjaustome norimo ilgio ir storio lazdelėmis ir sudedame į dubenį.
  2. Beriame čili pipirų pudrą, druskos, sudedame trintą česnaką, imbierą, garam masala bei kuminą. Pilame citrinų sultis ir suberiame miltus. Rankomis atsargiai išmaišome.
  3. Atskirame dubenyje išplakame kiaušinį. Plakinį pilame ant žuvies filė ir dar kartą rankomis išmaišome.
  4. Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi. Dedame kepti žuvies pirštelius. Kepame po 2-3 minutes, kol žuvis švelniai paruduos.
  5. Iškeptus dedame ant rankšluostinio popieriaus, kad piršteliuose liktų kuo mažiau riebalų.
  6. Patiekiame šiltus su mėgiamu padažu.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, citrina, garam masala, imbieras, kiaušiniai, kuminas, miltai, skumbrė, užkandis, žuvis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Cezario salotų padažas su garstyčiomis
Sekantis įrašas: Keptos bulvės su mėtomis ir česnaku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt