Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Česnakų – 20g
- Garam masala prieskonių – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Imbierų – 6 šaukšt.
- Citrinos sulčių – 15ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
- Kiaušinių – 1vnt.
- Kumino miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Žuvies filė – 500g
- Avinžirnių miltų – 200g
Gaminimas
- Žuvies filė supjaustome norimo ilgio ir storio lazdelėmis ir sudedame į dubenį.
- Beriame čili pipirų pudrą, druskos, sudedame trintą česnaką, imbierą, garam masala bei kuminą. Pilame citrinų sultis ir suberiame miltus. Rankomis atsargiai išmaišome.
- Atskirame dubenyje išplakame kiaušinį. Plakinį pilame ant žuvies filė ir dar kartą rankomis išmaišome.
- Įkaitiname gilią keptuvę su aliejumi. Dedame kepti žuvies pirštelius. Kepame po 2-3 minutes, kol žuvis švelniai paruduos.
- Iškeptus dedame ant rankšluostinio popieriaus, kad piršteliuose liktų kuo mažiau riebalų.
- Patiekiame šiltus su mėgiamu padažu.
Parašykite komentarą