• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Spanguolių padažas

2010-06-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Spanguolių padažas

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Obuolių sidro acto – 50ml
  • Apelsinų sulčių – 50ml
  • Cukraus – 100g
  • Cinamono lazdelių – 1vnt.
  • Apelsino žievelės – 1 arbatinis šauktštelis
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Obuolių – 1vnt.
  • Spanguolių – 250g

Gaminimas

  1. Sutarkuojame obuolį. Visus ingridientus sudedame į keptuvę ir kaitiname iki virimo temperatūros.
  2. Padažui užvirus uždengiam dangčiu ir ant silpniausios ugnies pakaitiname dar 5-9 minutes.
  3. Patiekti su paukštienos ir žvėrienos patiekalais.

Kategorijos:Mėsos ir paukštienos patiekalams, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: cinamonas, cukrus, padažas, uogos

 

Panašūs receptai

Barbecue padažas
Barbecue padažas
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Majonezas
Majonezas

Previous Post: « Pomidorų ir pupelių mišrainė
Sekantis įrašas: Šokoladinė bananų duona »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt