• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ispaniškai kepta vištiena

2011-01-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1,3kg vištienos
  • 100ml balto sauso vyno
  • 50ml aliejaus
  • 50ml raudono vyno acto
  • 2 a.š. raudonėlio
  • 2 skiltelės česnako
  • 100g auksinių razinų
  • 50g žalių alyvuogių
  • 2-3 lauro lapai
  • 2 v.š. cukraus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Dubenyje sumaišome aliejų, smulkintas alyvuoges, actą, smulkintą česnaką, raudonėlį, razinas, lauro lapus bei žiupsnelį druskos ir pipirų. Paruoštu marinatu gerai įtriname vištieną ir paliekame per naktį marinuotis.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Marinuotą vištieną sudedame į kepimo indą. Nuo vištienos likusį marinatą sumaišome su vynu ir užpilame ant vištienos. Vištieną pabarstome cukrumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 50 minučių.
Ispaniškai keptą vištieną patiekiame šiltą su mėgiamu garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, baltas vynas, česnakas, cukrus, lauro lapai, marinatas, raudonėlis, raudonojo vyno actas, razinos, vištiena

 

Panašūs receptai

Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos iešmeliai
Vištienos iešmeliai

Previous Post: « Kuskuso salotos su saulėje džiovintais pomidorais
Sekantis įrašas: Burokėlių salotos su česnaku ir vynu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt