• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ispaniškai kepta vištiena

2011-01-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1,3kg vištienos
  • 100ml balto sauso vyno
  • 50ml aliejaus
  • 50ml raudono vyno acto
  • 2 a.š. raudonėlio
  • 2 skiltelės česnako
  • 100g auksinių razinų
  • 50g žalių alyvuogių
  • 2-3 lauro lapai
  • 2 v.š. cukraus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Dubenyje sumaišome aliejų, smulkintas alyvuoges, actą, smulkintą česnaką, raudonėlį, razinas, lauro lapus bei žiupsnelį druskos ir pipirų. Paruoštu marinatu gerai įtriname vištieną ir paliekame per naktį marinuotis.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Marinuotą vištieną sudedame į kepimo indą. Nuo vištienos likusį marinatą sumaišome su vynu ir užpilame ant vištienos. Vištieną pabarstome cukrumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 50 minučių.
Ispaniškai keptą vištieną patiekiame šiltą su mėgiamu garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, baltas vynas, česnakas, cukrus, lauro lapai, marinatas, raudonėlis, raudonojo vyno actas, razinos, vištiena

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Kuskuso salotos su saulėje džiovintais pomidorais
Sekantis įrašas: Burokėlių salotos su česnaku ir vynu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt