Ingridientai
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Svogūnų – 100g
- Česnakų – 20g
- Vištienos krūtinėlės – 250g
- Pankolių sėklų (smulkintų) – 1 arbatinis šauktštelis
- Garam masala prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Kokosų aliejaus – 1 šaukštas
- Garstyčių sėklų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kario lapų – 1 šaukštas
- Citrinos sulčių – 0.5 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę supjaustykite pailgais šiaudeliais.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite garstyčių sėklas. Kai jos pradės sproginėti, sudėkite pjaustytus svogūnus ir pakepkite, kol jie gražiai paruduos.
- Svogūnams apkepus, sudėkite pipirus, smulkintas pankolių sėklas, kalendros miltelius ir garam masala prieskonius. Sudėkite tarkuotą imbierą bei smulkintą česnaką. Dar pakepkite apie minutę.
- Sudėkite vištieną, kario lapus ir įpilkite apie 60ml vandens. Leiskite užvirti ir palikite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu, kol vištiena iškeps ir suminkštės (apie 15 min). Nepamirškite retkarčiais pamaišyti.
- Vištienai iškepus, nuimkite dangtį ir palikite toliau kepti, kol išgaruos likęs vanduo. Įpilkite citrinų sulčių, pagardinkite druska ir dar pakepkite apie 2-3 minutes.
- Patiekite su virtais ryžiais.
Parašykite komentarą