• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinta vištiena kokoso piene su Dižono garstyčiomis

2014-08-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1,5kg vištos (kulšelių, krūtinėlės, sparnelių ir t.t.)
  • 500ml kokosų pieno
  • 4 v.š. Dižono garstyčių
  • 200ml sauso balto vyno
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 v.š. sviesto
  • 150g smulkinto poro
  • 30g petražolių
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Jei naudojame visą vištą – supjaustome.

Į puodą dedame sviestą ir jame apie 6 minutes pakepiname porus. Po kelių minučių dedame smulkintą česnaką , sudedame vištieną, kurią kartu apkepame dar 5 minutes.

Į puodą su vištiena pilame 200ml vyno ir uždengę puodą troškiname apie 15 minučių, po to nuimame dangtį ir dar 5 minutes troškiname.

Vištienai apvirusi į puodą sudedame garstyčias bei kokosų pieną, beriame truputį druskos ir pipirų ir uždengę puodą ant silpnos ugnies troškiname dar apie 30 minutes. Iki troškinimo pabaigos likus kelioms minutėms – suberiame smulkintas petražoles ir baigiame troškinti.

Troškinta vištieną kokoso piene su Dižono garstyčiomis patiekiame šiltą su šviežia itališka duona ir kruopų garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: garstyčios, kokosų pienas, poras, sviestas, troškinys, vištiena

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Trinta bulvių ir porų sriuba su kokosų pienu
Sekantis įrašas: Lečiai žiemai (paprikos pomidorų padaže) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt