• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su garstyčiomis ir medumi

2012-09-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 6 vištienos kulšelės
  • 100g sviesto
  • 100g garstyčių (švelnių)
  • 3 v.š. medaus
  • 50g aliejaus
  • 70ml-100ml vandens
  • 1,5 v.š. citrinos sulčių
  • 1 a.š. džiovintų čiobrelių
  • 2 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Vištienos kulšeles pabarstome druska ir palaikome 15-20 minučių.
Įkaitiname keptuvėje sviestą ir sudedame kulšeles, kurias kepame ant vidutinės ugnies, kol jos apskrunda (nebūtina jas iškepti, svarbiausia apskrudinti).
Česnaką nulupame ir sutarkuojame (ar išspaudžiame).
Į dubenį sudedame garstyčias, medų, česnaką, beriame druskos ir truputį pipirų, čiobrelius, pilame citrinos sultis, aliejų, vandens ir labai gerai viską išmaišome.
Sudedame į kepimo indą apskrudintas kulšeles ir jas užpilame paruoštu garstyčių padažu. Kišame kepimo indą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir troškiname apie 40 minučių.
Vištieną patiekiame šiltą su mėgiamu garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čiobrelis, citrina, garstyčios, medus, Patiekalai receptai, paukštiena, sviestas, vištiena, vištienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Geltonasis karis
Geltonasis karis
Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais

Previous Post: « Makaronai su vištiena ir špinatais
Sekantis įrašas: Pupelių troškinys su vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt