• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su geltonąja cukinija ir bazilikais

2011-07-18 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 300g vištienos krūtinelės
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 nedidelė geltonoji cukinija
  • 100g grietinės
  • 1 šaukštas miltų
  • 100ml sultinio/vandens
  • šakelė šviežio baziliko
  • 3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Cukinij1 supjaustome plonais griežinėliais.
Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į keptuvę, įkaitintą su pora šaukštų aliejaus. Kepame vištieną keletą minučių. Sudedame smulkintą česnaką ir po minutės sudedame cukiniją. Kepame viską dar 3-5 minutes (geriau kepti ant stiprios ugnies, kad cukinijos ne suminkštėtų, o apskrustų).
Po kelių minučių sudedame baziliką, beriame druskos ir pipirų, ir beriame miltus. Kepame minutę maišydami.
Dubenėlyje sumaišome sultinį su grietine ir supilame į keptuvę su paukštiena ir cukinijomis. Sumažiname ugnį ir kaitiname kol padažas pradedame virti.
Vištieną su geltonąja cukinija ir bazilikais patiekiame šiltą su virtomis bulvėmis ar ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, cukinijos, grietinė, miltai, sultinys, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Makaronai su vištiena ir cukinija azijietiškai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai

Previous Post: « Kiaušinienė su šparaginėmis pupelėmis
Sekantis įrašas: Kininio kopūsto salotos su krevetėmis ir sūriu »

Reader Interactions

Comments

  1. Facebook

    2011-11-18 at 16:47

    Tiesiog labai gardu. Per maza ugnis mano buvo, tai suminkstejo cukinija. Kita kart reiks ant stipresnes

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt