• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena troškinta Marsala vyne

2010-12-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 vištienos krūtinėlės
*2 kriaušės
*100ml Marsalos
*100ml sultinio
*druska ir pipirai
*2 v.š. aliejaus
*1 v.š. krakmolo
*3 švieži lauro lapai

Gaminimas

Kriaušes nulupame, išimame sėklas, ir supjaustome riekėmis.
Vištienos krūtinėlę supjaustome stambiais gabaliukais ir kartu su aliejumi dedame į įkaitintą keptuvę, kur kepame apie 10 minučių, kol švelniai apskrunda. Iškeptą vištieną išimame iš keptuvės ir sudedame į dubenėlį.
Į tą pačią keptuvę su likusi aliejumi dedame smulkintas kriaušes, kurias kepame ant stipresnės ugnies apie 5 minutes. Išimame keptas kriaušes ir sudedame į atskirą dubenėlį.
Į keptuvę dedame lauro lapus, beriame pipirų ir po minutės kepimo supilame vyną bei sultinį. Beriame krakmolą ir išmaišome. Padažui pradėjus tirštėti sudedame kriaušes ir vištieną, uždengiame keptuvę ir ant silpnos ugnies troškiname apie 15 minučių.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, krakmolas, kriaušė, lauro lapai, marsala, troškinys, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže
Vištienos iešmeliai
Vištienos iešmeliai

Previous Post: « Spalvingas silkės užkandis
Sekantis įrašas: Jautienos troškinys-stroganofas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt