• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos kepsnys su sluoksniuota tešla ir obuoliais

2011-03-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 vištienos krūtinėlės
*0,5 a.š. malto muskato
*3 v.š. citrinos sulčių
*2 lakštai sluoksniuotos tešlos
*2 obuoliai
*150g kiaulienos šoninės
*1 kiaušinis
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai
*0,5 a.š. cukraus

Gaminimas

Vištienos krūtinėlę pabarstome druska ir pipirais, pašlakstome 2 v.š. citrinos sulčių ir bent valandą paliekame marinuotis.
Obuolius nulupame, išimame sėklas ir sutarkuojame burokine tarka.
Šoninę supjaustome juostelėmis.
Kiaušinį išplakame.
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame vištieną, kurią kepame po 3 minutes iš abiejų pusių ant stiprios ugnies. Apskrudusią vištieną dedame į lėkštę.
Į keptuvę, kurioje kepė vištieną, sudedame obuolius, beriame muskatą, pilame šaukštą citrinų sulčių, truputį druskos ir pipirų, cukrų ir kepame ant vidutinės ugnies apie 5 minutes dažnai maišydami.
Vištienos krūtinėles dedame ant sluoksniuotos tešlos lakšto krašto, ant kepsnio dedame po 1 šaukštą paruoštos obuolių tyrės ir apjuosiame šoninės juostelėmis. Uždengiame viską sluoksniuota tešla ir užspaudžiame kraštus, kad nebūtų tarpų. Kepsnių viršų aptepame kiaušiniu.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame kepsnius. Dedame skardą į orkaitę ir kepame apie 20-25 minutes.
Vištienos kepsnius su sluoksniuota tešla ir obuoliais patiekiame šiltus su šviežių salotų garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, citrina, cukrus, kepsnys, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, muskatas, obuolys, sluoksniuota tešla, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Bulvių ir morkų košė su sviestu
Sekantis įrašas: Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su dešrele ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt