Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 60g
- Rudonėlio – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Tuno savo sultyse – 350g
- Fermentinis sūrio – 50g
- Picos padų – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Iš tešlos iškočiojame picos padą. Pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
- Tuną sumaišome su majonezu ir juo aptepame picos padą.
- Ant tuno išdėliojame žiedais supjaustytą svogūną, pabarstome druska, pipirais, raudonėliu.
- Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių.
- Iki kepimo pabaigos likus kelioms minutėms – pabarstome parmezano sūriu.
Parašykite komentarą