• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su tunu

2010-09-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su tunu

Ingridientai

  • Majonezo – 30g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Parmezano sūrio – 60g
  • Rudonėlio – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Tuno savo sultyse – 350g
  • Fermentinis sūrio – 50g
  • Picos padų – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Iš tešlos iškočiojame picos padą. Pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
  2. Tuną sumaišome su majonezu ir juo aptepame picos padą.
  3. Ant tuno išdėliojame žiedais supjaustytą svogūną, pabarstome druska, pipirais, raudonėliu.
  4. Dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių.
  5. Iki kepimo pabaigos likus kelioms minutėms – pabarstome parmezano sūriu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, majonezas, parmezano sūris, pica, raudonėlis, svogūnai, tunas

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“

Previous Post: « Trinta salierų sriuba
Sekantis įrašas: Lakštinės tešlos užkandis su kumpiu ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt