• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica – Chicago Deep Dish

2019-03-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus – 1 šaukštas
  • Raudonėlio (džiovinto) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūrio (parmezano) – 0.5 puodelio
  • Kiaulienos šoninės (šalto rūkymo) – 20g
  • česnakų – 2vnt
  • Svogūnų – 0.5vnt
  • Kvietinių miltų – 200g
  • Sviesto – 60g
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Mielių (sausų) – 1.25 arbatiniai šaukšteliai
  • Sūrio (Mozzarella) – 250g
  • Dešros (Chorizo) – 75g
  • Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Konservuotų pomidorų (smulkintų) – 400g
  • Kukurūzų miltų – 30g

    Gaminimas

    1. 30g sviesto ištirpiname, o 30g paliekame kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
    2. Dubenyje sumaišome miltus, 0.75 arb. š. druskos, 0.5 valg. š. cukraus ir mieles.
    3. Pilame 0.5 puodelio šilto vandens ir 30g ištirpinto sviesto. Gerai išminkome tešlą.
    4. Suformuojame iš tešlos didelį kamuolį ir dedame į indą išteptą alyvuogių aliejumi. Uždengiame ir paliekame šiltai 1-2 valandoms.
    5. Tešlai iškilus, dedame ją ant lygaus miltuoto paviršiaus ir iškočiojame į didelį 20x15cm stačiakampį.
    6. Ištepame tešlą sviestu ir ją susukame į vyniotinį.
    7. Apvyniojame folija ir dedame valandai į šaldytuvą.
    8. Keptuvėje ištirpiname 2 valg. š. sviesto. Dedame smulkintą svogūną, 0.75 arb. š. druskos, raudonėlį. čili pipirus. Kepiname apie 5 minutes, kol svogūnas gražiai paruduos.
    9. Dedame smulkintą česnaką, konservuotus pomidorus bei 0.5 valg. š. cukraus. Sumažiname ugnį ir paliekame troškintis apie 30 minučių, kol padažas sutirštės. Atidedame į šoną.
    10. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
    11. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir iškočiojame pakankamo dydžio, kad tilptų į maždaug 22cm pyrago kepimo formą.
    12. Dedame tešlą gražiai į formą, kad visi kraštai prisiglaustų prie sienelių ir dugno.
    13. Dedame Mozzarella sūrį, tada dešrą bei šoninę
    14. Užpilame viską pomidorų padažu ir apibarstome parmezanu.
    15. Dedame picą į orkaitę ir kepame apie 25-30 minučių, kol kraštai gražiai apskrunda.
    16. Išėmę iš orkaitės paliekame picą 10 minučių atvėsti ir tada pjaustome.
    17. Skanaus!

    Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai

     

    Panašūs receptai

    Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
    Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
    Pica "Porkie"
    Pica “Porkie”
    Pica Margarita
    Pica Margarita

    Previous Post: « Vištiena – Fajita
    Sekantis įrašas: Krevetės su smidrais »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Šio mėnesio populiariausi

    • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
    • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
    • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
    • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
    • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
    • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
    • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
    • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
    • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
    • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

    Populiariausi receptai

    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
    • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
    • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
    • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

    Naujausi blogo įrašai

    Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

    Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

    Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

    10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

    Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

    Footer

    • Pristatymas ir Grąžinimas
    • Apie Mus
    • Privatumo politika
    • Kontaktai

    Copyright © 2025 · Kulinare.lt