Ingridientai
- Svogūnų – 0.5vnt
- Paprikų (žaliųjų) – 0.25vnt
- Kreminio sūrio – 30g
- česnakų miltelių – 0.75 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.25 arbatinio šaukštelio
- Vištienos krūtinėlių – 2vnt
- Kumino (malto) – 1 arbatinis šaukštelis
- Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Juodųjų pipirų (maltų) – 1.5 arbatinio šaukštelio
- Sūrio (Cheddar) – 160g
- Paprikų (geltonųjų) – 0.5vnt
- Svogūnų – 0.75vnt
- Paprikų (žaliųjų) – 0.5vnt
- Kreminio sūrio – 60g
- česnakų miltelių – 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sūrio (Cheddar) – 40g
- Vištienos krūtinėlių – 3vnt
- Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodųjų pipirų (maltų) – 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimas
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame paprikas, svogūną bei pagardiname druska ir pipirais. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Nuimame nuo ugnies.
- Dedame į daržoves sūrius ir gerai išmaišome.
- Vištienos krūtinėlę pagardiname druska, čili pipirais, kuminu bei česnakų milteliais. Viską tolygiai įtriname.
- Įpjauname per vidurį kišenėlę.
- Sudedame į vidų įdarą.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies ir sudedame vištieną.
- Kepame apie 7 minutes kiekvieną pusę.
- Patiekti galima su salsa, grietine bei gvakamole.
- Skanaus!
Parašykite komentarą