• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena – Fajita

2019-03-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištiena Fajita

Ingridientai

  • Svogūnų – 0.5vnt
  • Paprikų (žaliųjų) – 0.25vnt
  • Kreminio sūrio – 30g
  • česnakų miltelių – 0.75 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Paprikų (raudonųjų) – 1vnt
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Vištienos krūtinėlių – 2vnt
  • Kumino (malto) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūrio (Cheddar) – 160g
  • Paprikų (geltonųjų) – 0.5vnt
  • Svogūnų – 0.75vnt
  • Paprikų (žaliųjų) – 0.5vnt
  • Kreminio sūrio – 60g
  • česnakų miltelių – 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūrio (Cheddar) – 40g
  • Vištienos krūtinėlių – 3vnt
  • Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1 arbatinis šaukštelis

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame paprikas, svogūną bei pagardiname druska ir pipirais. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Nuimame nuo ugnies.
  2. Dedame į daržoves sūrius ir gerai išmaišome.
  3. Vištienos krūtinėlę pagardiname druska, čili pipirais, kuminu bei česnakų milteliais. Viską tolygiai įtriname.
  4. Įpjauname per vidurį kišenėlę.
  5. Sudedame į vidų įdarą.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies ir sudedame vištieną.
  7. Kepame apie 7 minutes kiekvieną pusę.
  8. Patiekti galima su salsa, grietine bei gvakamole.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Pietūs, Valgiai

 

Panašūs receptai

Auksinė vištiena su mėtine salsa
Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
Krevetės su smidrais

Previous Post: « Kivių ir braškių koktelis
Sekantis įrašas: Pica – Chicago Deep Dish »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt