• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena – Fajita

2019-03-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištiena Fajita

Ingridientai

  • Svogūnų – 0.5vnt
  • Paprikų (žaliųjų) – 0.25vnt
  • Kreminio sūrio – 30g
  • česnakų miltelių – 0.75 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Paprikų (raudonųjų) – 1vnt
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Vištienos krūtinėlių – 2vnt
  • Kumino (malto) – 1 arbatinis šaukštelis
  • Druskos – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūrio (Cheddar) – 160g
  • Paprikų (geltonųjų) – 0.5vnt
  • Svogūnų – 0.75vnt
  • Paprikų (žaliųjų) – 0.5vnt
  • Kreminio sūrio – 60g
  • česnakų miltelių – 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sūrio (Cheddar) – 40g
  • Vištienos krūtinėlių – 3vnt
  • Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 1 arbatinis šaukštelis

Gaminimas

  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame paprikas, svogūną bei pagardiname druska ir pipirais. Kepiname, kol daržovės suminkštės. Nuimame nuo ugnies.
  2. Dedame į daržoves sūrius ir gerai išmaišome.
  3. Vištienos krūtinėlę pagardiname druska, čili pipirais, kuminu bei česnakų milteliais. Viską tolygiai įtriname.
  4. Įpjauname per vidurį kišenėlę.
  5. Sudedame į vidų įdarą.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies ir sudedame vištieną.
  7. Kepame apie 7 minutes kiekvieną pusę.
  8. Patiekti galima su salsa, grietine bei gvakamole.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Pietūs, Valgiai

 

Panašūs receptai

Auksinė vištiena su mėtine salsa
Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže
Krevetės su smidrais

Previous Post: « Kivių ir braškių koktelis
Sekantis įrašas: Pica – Chicago Deep Dish »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt