• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų ir bulvių užkepėlė su sūriu

2010-08-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Pomidorų ir bulvių užkepėlė su sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Pomidorų – 4vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 6vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Sūrio (Provolone) – 100g

Gaminimas

  1. Nulupame bulves, supjaustome maždaug 0,5-1cm storio riekėmis ir dubenyje išmaišome su 1 valg. š. aliejaus, druska ir pipirais.
  2. Riekėmis supjaustome pomidorus ir susmulkiname svogūną.
  3. Kepimo indą ištepame sviestu ir dedame sluoksnį bulvių. Ant bulvių dedame pomidoro riekes, pabarstome fermentiniu sūriu, trupučiu svogūno ir vėl dedame sluoksnį bulvių, pomidorų, sūrio ir svogūno.
  4. Dedame į orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  5. Daržovėms suminkštėjus aptepame grietine ir užbarstome tarkuotu provolone sūriu. Kepame dar 5-8 minutes.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, fermentinis sūris, grietinė, pomidorai, provolone sūris, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Spaghetti makaronai su cukinijomis
Sekantis įrašas: Aštrus egzotiško skonio pomidorų džemas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt