
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 50ml
- Parmezano sūrio – 100g
- Cukinijų – 350g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Bazilikų – 3 šaukštai
- Makaronų (Spaghetti) – 350g
Gaminimas
- Spaghetti makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Cukinijas supjaustome labai plonais šiaudeliais (galima sutarkuoti). Dedame cukinijas į keptuvę, kur su keliais šaukštais aliejaus kepame apie 7 minutes.
- Sudedame trintas česnako skilteles, baziliką, įberiame druskos ir pipirų, išmaišome ir dar pora minučių kepame.
- Patiekiant į lėkštę dedame išvirtus makaronus, dedame kelis šaukštus keptų daržovių bei pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą