• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Farširuoti kepti pomidorai su makaronais

2010-10-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Farširuoti kepti pomidorai su makaronais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Kiaulienos faršo – 300g
  • Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bazilikų – 30g
  • Fermentinis sūrio – 50g
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Pomidorų – 4vnt.
  • Makaronų (Spaghetti) – 400g

Gaminimas

  1. Mėsos faršą dedame į keptuvę su 1-2 šaukštais aliejaus (priklausomai nuo faršo riebumo) ir kepame apie 7 minutes.
  2. Į faršą beriame druskos ir pipirų, 2 smulkintas skilteles česnako, raudonėlį ir dar porą minučių pakepame. Nuimame nuo ugnies.
  3. Pagal nurodymus ant pakuotės išverdame makaronus.
  4. Pomidorus nuplauname ir nupjauname viršūnėles. Šaukštu išskobiame vidų su sėklomis ir pridedame kepto faršo.
  5. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir dedame farširuotus pomidorus. Kepame apie 20-30 minučių.
  6. Po 20 minučių išimame, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio ir dedame atgal į orkaitę kelioms minutėms.
  7. Kol pomidorai kepa, keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ir dedame smulkintą česnako skiltelę, po minutės sudedame išvirtus makaronus ir pakepame apie 3-4 minutes.
  8. Pabarstome druska, dedame pomidorų padažą ir dedame baziliką. Išmaišome ir dar minutę pakepę nuimame ir sudedame į lėkštes.
  9. Patiekdami ant makaronų dedame po vieną ar du orkaitėje keptus farširuotus pomidorus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, faršas, fermentinis sūris, makaronai, pomidorai, pomidorų padažas, raudonėlis

 

Panašūs receptai

Pomidorų bei cukinijų lazanija
Makaronai su keptais porais ir morkomis bei sezamų padažu
Cukinijų makaronai su žolelių Pesto
Cukinijų makaronai su žolelių Pesto

Previous Post: « Kepsniai su šparagais ir sezamų padažu
Sekantis įrašas: Lašišos sriuba (žuvienė) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt