• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Farširuoti kepti pomidorai su makaronais

2010-10-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Farširuoti kepti pomidorai su makaronais

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Kiaulienos faršo – 300g
  • Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bazilikų – 30g
  • Fermentinis sūrio – 50g
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Pomidorų – 4vnt.
  • Makaronų (Spaghetti) – 400g

Gaminimas

  1. Mėsos faršą dedame į keptuvę su 1-2 šaukštais aliejaus (priklausomai nuo faršo riebumo) ir kepame apie 7 minutes.
  2. Į faršą beriame druskos ir pipirų, 2 smulkintas skilteles česnako, raudonėlį ir dar porą minučių pakepame. Nuimame nuo ugnies.
  3. Pagal nurodymus ant pakuotės išverdame makaronus.
  4. Pomidorus nuplauname ir nupjauname viršūnėles. Šaukštu išskobiame vidų su sėklomis ir pridedame kepto faršo.
  5. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir dedame farširuotus pomidorus. Kepame apie 20-30 minučių.
  6. Po 20 minučių išimame, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio ir dedame atgal į orkaitę kelioms minutėms.
  7. Kol pomidorai kepa, keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ir dedame smulkintą česnako skiltelę, po minutės sudedame išvirtus makaronus ir pakepame apie 3-4 minutes.
  8. Pabarstome druska, dedame pomidorų padažą ir dedame baziliką. Išmaišome ir dar minutę pakepę nuimame ir sudedame į lėkštes.
  9. Patiekdami ant makaronų dedame po vieną ar du orkaitėje keptus farširuotus pomidorus.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bazilikas, česnakas, faršas, fermentinis sūris, makaronai, pomidorai, pomidorų padažas, raudonėlis

 

Panašūs receptai

Pomidorų bei cukinijų lazanija
Makaronai su keptais porais ir morkomis bei sezamų padažu
Cukinijų makaronai su žolelių Pesto
Cukinijų makaronai su žolelių Pesto

Previous Post: « Kepsniai su šparagais ir sezamų padažu
Sekantis įrašas: Lašišos sriuba (žuvienė) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt