
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Kiaulienos faršo – 300g
- Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bazilikų – 30g
- Fermentinis sūrio – 50g
- Česnako skiltelių – 3vnt.
- Pomidorų – 4vnt.
- Makaronų (Spaghetti) – 400g
Gaminimas
- Mėsos faršą dedame į keptuvę su 1-2 šaukštais aliejaus (priklausomai nuo faršo riebumo) ir kepame apie 7 minutes.
- Į faršą beriame druskos ir pipirų, 2 smulkintas skilteles česnako, raudonėlį ir dar porą minučių pakepame. Nuimame nuo ugnies.
- Pagal nurodymus ant pakuotės išverdame makaronus.
- Pomidorus nuplauname ir nupjauname viršūnėles. Šaukštu išskobiame vidų su sėklomis ir pridedame kepto faršo.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir dedame farširuotus pomidorus. Kepame apie 20-30 minučių.
- Po 20 minučių išimame, ant viršaus beriame tarkuoto fermentinio sūrio ir dedame atgal į orkaitę kelioms minutėms.
- Kol pomidorai kepa, keptuvėje įkaitiname 2 valg. š. aliejaus ir dedame smulkintą česnako skiltelę, po minutės sudedame išvirtus makaronus ir pakepame apie 3-4 minutes.
- Pabarstome druska, dedame pomidorų padažą ir dedame baziliką. Išmaišome ir dar minutę pakepę nuimame ir sudedame į lėkštes.
- Patiekdami ant makaronų dedame po vieną ar du orkaitėje keptus farširuotus pomidorus.
Parašykite komentarą