Pusryčių tortui reikės
- 50g varškės
- 50g avižinių miltų
- 50g kokosų pieno
- 1 vnt. kiaušinio
- 1 a.š. cukraus
- 1 a.š. kokosų aliejaus
- 14g juodojo šokolado
- 30g šilauogių
- 50g natūralaus jogurto
Gaminimas
- Į blenderį dėkite varškę, avižinius miltus, pieną, kiaušinį, cukrų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.
- Į keptuvę dėkite šaukštelį kokosų aliejaus, ištirpdykite ir tada supilkite tešlą iš blenderio.
- Kepkite iš abiejų pusių, kol šiek tiek paruduos.
- Išlydikite juodąjį šokoladą.
- Iškepusį blyną perpjaukite išilgai per pusę.
- Ant pirmojo blyno dėkite jogurtą, o antrą blyną ant viršaus.
- Išlydytą juodąjį šokoladą pilkite ant viršaus ir dėkite viską į šaldiklį 10 minučių.
- Išėmus papuoškite šilauogėmis ir ragaukite.
- Skanaus!
Parašykite komentarą