• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu

2022-08-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiams reikės

  • 450g sluoksniuotos bemielės tešlos
  • braškių
  • obuolio
  • kriaušės
  • cinamono

Plikytam kremui reikės

  • 200ml pieno
  • 3 kiaušinių trynių
  • 50g rudojo cukraus
  • 50g kvietinių miltų
  • 50g sviesto

Gaminimas

  1. Sluoksniuotą tešlą atitirpinti pagal nurodymus ant pakuotės.
  2. Storadugniame puode užvirinti pieną ir primažinus kaitrą lengvai plakant šluotele supilti trynius.
  3. Tuomet, nuolat lengvai plakant, suberti cukrų, miltus ir pavirti ant nedidelės kaitros, kol pradės tirštėti.
  4. Jei masė nepakankamai tiršta, galite įdėti dar truputį miltų.
  5. Masei sutirštėjus, palikti ją atvėsti ir tuomet įmaišyti sviestą. Štai ir kremas!
  6. Aš pirkau vientiso lakšto tešlą, tai ją padalinau į 3 juostas ir kiekvieną juostą į 3 kvadratus.
  7. Kvadratą įpjauti ir sulankstyti.
  8. Kad juostelės geriau priliptų, jas galima lengvai patepti vandeniu ar likusiu kiaušinio baltymu ir prispausti prie pagrindo.
  9. Krepšelių dugnelius subadyti šakute.
  10. Suformuotus krepšelius lengvai patepti likusiu kiaušinio baltymu.
  11. Tešlos krepšelius kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 – 12 minučių.
  12. Tuomet į kiekvieną dėti kremo ir kepti dar 5 – 10 minučių.
  13. Jei darysite su obuoliais ir kriaušėmis, tai sutarkuotus ar supjaustytus bei sumaišytus su cinamonu taip pat dėti kartu su kremu dar pakepti.
  14. Papuošti braškėmis.
  15. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Gretai.

Kategorijos:Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai
Tradicinis naminis batonas
Tradicinis naminis batonas
Varškės žagarėliai
Varškės žagarėliai

Previous Post: « Morkų ir apelsinų keksiukai su cinamono aromatu
Sekantis įrašas: Šokoladiniai – bananiniai avižiniai batonėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt