Ingridientai
- 250g šparaginių pupelių (pusę žalių,pusę geltonų)
- 400g šviežių mažų bulvių
- 2 skiltelės česnako
- 1 svogūnas (ir sauja svogūnų laiškų)
- 50g petražolių
- 50g pekorino sūrio
- 3 v.š. Hellman’s majonezo
- 1 v.š. baltojo vyno acto
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje (su lupenomis).
Ankštines pupeles sudedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame apie 7 minutes.
Į dubenį sudedame nusausintas, perpjautas pusiau pupeles. Į tą patį dubenį sudedame į keturias dalis (jei labai mažos bulvės, tai tik pusiau) perpjautas bulves. Sudedame smulkintą svogūną, smulkintas petražoles, įspaudžiame česnaką ir išmaišome. Majonezą sumaišome su vyno actu ir dedame ant salotų. Pabarstome druska ir pipirais bei išmaišome.
Patiekiant pabarstome pekorino sūriu.
Parašykite komentarą