• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vegetariškas avinžirnių maltinis

2013-08-04 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 300g avinžirnių (išmirkytų ir apvirtų)
  • 100g džiūvėsių
  • 1 kiaušinis
  • 1 svogūnas
  • 2 v.š. petražolių
  • 1 v.š. čili pipiro
  • 2 skiltelės česnako
  • 1 a.š. kumino
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Išmirkytus avinžirnius sumalame elektriniu smulkintuvu (galima ir rankiniu). Sudedame likusius prieskonius bei produktus, išskyrus aliejų, ir rankomis suminkome.
Iš gautos avinžirnių tešlos formuojame maltinius.
Įkaitiname keptuvę su 2-3 šaukštais aliejaus ir dedame maltinius, kuriuos kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, kol švelniai apskrus.
Iškeptus maltinius patiekiame kaip vieną iš sumuštinio ingredientų ar kaip karštą patiekalą su salotomis ir padažu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, avinžirniai, česnakas, čili pipiras, džiūvėsiai, kiaušiniai, kuminas, petražolė, svogūnai

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Šparaginių pupelių ir bulvių mišrainė
Sekantis įrašas: Agurkai »

Reader Interactions

Comments

  1. Laima

    2011-02-17 at 21:06

    Labai skanus ir maistingas vegetariskas patiekalas su salotomis !Tinka cesnakinis padazas !

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt