Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 1 šaukštas
- Cukraus – 2 šaukštai
- Kiaušinių – 4vnt.
- Salierų – 2vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Svogūnų – 0.5vnt.
- Acto – 30ml
- Bulvių – 8vnt.
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.
Gaminimas
- Išverdame kiaušinius.
- Actą, cukrų bei garstyčias sumaišome. Į padažą įspaudžiame česnako skiltelę ir išmaišome dar kartą.
- Bulves išverdame, atvėsiname ir nulupame. Supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį.
- Susmulkiname svogūną, papriką bei salierą ir sudedame kartu su bulvėmis.
- Daržoves sumaišome su paruoštu padažu, įberiame druskos ir pipirų.
- Patiekdami salotas, ant viršaus dedame pusiau perpjautą kiaušinį.
Parašykite komentarą