Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 1500ml
- Petražolių – 5g
- Kiaušinių – 3vnt.
- Svogūnų laiškų – 5g
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
- Pomidorų – 4vnt.
- Acto – 5ml
Gaminimas
- Sultinį užverdame ir sudedame į jį imbierą, pilame actą, cukrų, beriame druskos ir pipirų. Verdame apie 10 minučių.
- Nuluptus pomidorus supjaustome kubeliais.
- Kiaušinius išplakame.
- Į verdantį sultinį sudedame pomidorus ir labai lėtai supilame plaktą kiaušinį. Sudedame miltus ir lėtai maišydami verdame dar 4-5 minutes.
- Likus minutei iki virimo pabaigos sudedame smulkintus žalumynus.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą