Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
- Vištienos sultinio – 400ml
- Morkų – 2vnt.
- Čili pipirų – 1vnt.
- Grietinės (30%) – 2 šaukštai
- Kopūstų – 400g
- Lauro lapų – 4vnt.
- Kiaulienos kumpio – 500g
- Svogūnų – 2vnt.
- Bulvių – 7vnt.
Gaminimas
- Nulupame bulves ir išverdame.
- Morkas nulupame ir sutarkuojame.
- Kiaulieną supjaustome kubeliais ir sudedame į keptuvę su 2 valg. š. aliejaus. Kepame apie 4-5 minutes kol mėsa švelniai apskrus.
- Supjaustome kopūstą ir sudedame į puodą ir užpilame sultiniu. Į puodą sudedame keptą mėsą, smulkintus svogūnus, tarkuotas morkas, lauro lapus, smulkintą čili pipirą. Ant viršaus uždedame virtas bulves.
- Paruoštą troškinį kaitiname ant silpnos ugnies apie 35-45 minutes kol nugaruoja pusę sultinio.
- Į paruoštą troškinį dedame 2 valg. š. grietinės ir išmaišome.
- Patiekiame troškinį karštą.
Parašykite komentarą