• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Saldžiarūgštė vištiena su sezamo sėklomis

2010-09-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Saldžiarūgštė vištiena su sezamo sėklomis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Vandens – 100ml
  • Medaus – 50g
  • Sojos padažo – 50ml
  • Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
  • Vištienos krūtinėlės – 2vnt.
  • Sezamo sėklų – 10g

Gaminimas

  1. Vištieną supjaustome juostelėmis ir dedame į įkaitintą keptuvę su 1 valg. š. aliejaus. Kepame kelias minutes.
  2. Dubenyje sumaišome sojų padažą, vandenį, citrinos sultis, imbierą.
  3. Ant apkeptos vištienos beriame krakmolą ir pilame paruoštą padažą. Ant silpnos ugnies kaitiname apie 4 minutes.
  4. Suberiame sezamo sėklas, pipirų ir druskos. Kaitiname kol padažas sutirštėja ir patiekiame.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, citrina, imbieras, krakmolas, medus, sezamo sėklos, sojų padažas, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena
Sultinga anties krūtinėlė
Sultinga anties krūtinėlė

Previous Post: « Aštrus kiaulienos ir kopūstų troškinys
Sekantis įrašas: Greitos vištienos salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt