Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinos sulčių – 30ml
- Vandens – 100ml
- Medaus – 50g
- Sojos padažo – 50ml
- Bulvių krakmolo – 1 šaukštas
- Vištienos krūtinėlės – 2vnt.
- Sezamo sėklų – 10g
Gaminimas
- Vištieną supjaustome juostelėmis ir dedame į įkaitintą keptuvę su 1 valg. š. aliejaus. Kepame kelias minutes.
- Dubenyje sumaišome sojų padažą, vandenį, citrinos sultis, imbierą.
- Ant apkeptos vištienos beriame krakmolą ir pilame paruoštą padažą. Ant silpnos ugnies kaitiname apie 4 minutes.
- Suberiame sezamo sėklas, pipirų ir druskos. Kaitiname kol padažas sutirštėja ir patiekiame.
Parašykite komentarą