Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Citrinos sulčių – 30ml
- Graikinių riešutų – 30g
- Burokėlių – 2vnt.
- Ožkos sūri0 – 50g
- Salotų mišinio – 150g
- Klevų sirupo – 2 šaukštai
Gaminimas
- Burokėlius nulupame, supjaustome ir apšlakstome 1 šaukštu citrinų sulčių ir 1 šaukštu sirupo. Pabarstome druska bei pipirais.
- Į lėkštę dedame salotų asorti, ant viršaus dedame burokėlius ir kubeliais pjaustytą ožkos sūrį.
- Apšlakstome likusiomis sultimis bei klevų sirupu. Pabarstome pipirais ir graikiniais riešutais.
- Salotos puikiai tiks prie raudono vyno.
Parašykite komentarą