Ingridientai
- 100g žalių salotų lapų
- 100g raudonų lapinių salotų
- 50g tarkuoto kietojo sūrio
- pusė ilgavaisio agurko
- pusė geltonosios paprikos
- pusė žaliosios paprikos
- pusė baltojo svogūno
- 1 a.š. citrinos sulčių
- 1 a.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Salotų lapus nuplauname ir suplėšome.
Agurką supjaustome plonais griežinėliais.
Paprikas supjaustome nestoromis juostelėmis.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Didesniame inde visas daržoves apšlakstome aliejumi bei citrinos sultimis, pabarstome druska ir pipirais ir išmaišome.
Patiekdami ant salotų beriame tarkuotą sūrį.
Salotos labai gaivios, tad tiks kaip garnyras prie mėsos patiekalų.
Parašykite komentarą