Ingridientai
*4 kiaušiniai
*350g krabų lazdelių
*100g raudonųjų ikrų (gali būti netikri)
*majonezas
*500g kalmarų
Gaminimas
Kalmarus nuvalome ir dedame į puodą su šaltu vandeniu. Užvirus vandeniui verdame lygiai tris minutes. Išvirtus kalmarus nusausiname.
Susmulkiname krabų lazdeles ir sudedame į didesnį dubenį.
Kietai išverdame kiaušinius ir atskiriame trynį nuo baltymo. Baltymą sutarkuojame stambia tarka ir sudedame į dubenį su krabų lazdelėmis.
Atvėsusius kalmarus supjaustome juostelėmis ir dedame kartu su krabų lazdelėmis.
Į mišrainės dubenį suberiame ikrus, dedame 2-3 v.š. majonezo ir viską išmaišome.
Patiekdami viršų pabarstome smulkintu kiaušinio tryniu (bet labai nedaug).
Kalmarų ir krabų lazdelių mišrainę patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą