Ingridientai
- 150-200g lukštentų virtų krevečių
- 8 skiltelės česnako
- 1 geltona paprika
- 10 šparaginių pupelių
- 15 konservuotų alyvuogių
- citrinos sulčių
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Paprikas supjaustome kubeliais.
Česnaką susmulkiname.
Šparagines pupeles pjauname į 2-3 dalis.
Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame česnakus, kuriuos kepame vos minute. Pasklidus česnakų aromatui į keptuvę sudedame krevetes ir kepame apie 3 minutes. Iškeptas kreves išimame iš keptuvės ir sudedame į salotų dubenį.
Į keptuvę, kurioje kepė krevetės, sudedame pjaustytas paprikas bei šparagines pupeles ir viską pakepame 3 minutes. Sudedame alyvuoges, beriame druskos ir pipirų ir po poros minučių keptas daržoves išimame iš keptuvės ir sudedame į dubenį su keptomis krevetėmis. Salotas pašlakstome citrina ir išmaišome.
Šias krevečių salotas patiekiame šiltas su balta duona.
Parašykite komentarą