• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Karštos krevečių salotos

2013-02-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 150-200g lukštentų virtų krevečių
  • 8 skiltelės česnako
  • 1 geltona paprika
  • 10 šparaginių pupelių
  • 15 konservuotų alyvuogių
  • citrinos sulčių
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Paprikas supjaustome kubeliais.

Česnaką susmulkiname.

Šparagines pupeles pjauname į 2-3 dalis.

Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame česnakus, kuriuos kepame vos minute. Pasklidus česnakų aromatui į keptuvę sudedame krevetes ir kepame apie 3 minutes. Iškeptas kreves išimame iš keptuvės ir sudedame į salotų dubenį.

Į keptuvę, kurioje kepė krevetės, sudedame pjaustytas paprikas bei šparagines pupeles ir viską pakepame 3 minutes. Sudedame alyvuoges, beriame druskos ir pipirų ir po poros minučių keptas daržoves išimame iš keptuvės ir sudedame į dubenį su keptomis krevetėmis. Salotas pašlakstome citrina ir išmaišome.

Šias krevečių salotas patiekiame šiltas su balta duona.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, alyvuogės, česnakas, citrina, krevetės, paprika, šparaginės pupelės

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Kuskusas su daržovėmis ir moliūgo sėklomis
Sekantis įrašas: Makaronai su grietinėlės ir pupelių padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt