• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kuskusas su daržovėmis ir moliūgo sėklomis

2013-02-24 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 100g kuskuso
  • pusė nedidelės paprikos
  • trečdalis nedidelės cukinijos
  • pusė svogūno
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 v.š. lukštentų moliūgo sėklų
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1a.š. šviežio raudonėlio lapelių
  • druska

 

Gaminimas

 

Kuskusą užpilame stikline karšto vandens (maždaug 90 laipsnių) ir uždengiame. Per 7-10 minučių kruopos išbrinks ir tapsminkštos bei purios.

Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.

Česnaką supjaustome griežinėliais.

Cukiniją supjaustome plonais griežinėliais.

Papriką supjaustome nedidelėmis juostelėmis.

Keptuvę įkaitiname su aliejumi ir sudedame česnaką bei svogūną. Kepame vos 1-2 minutes.

Į keptuvę suberiame moliūgo sėklas ir dar minutę kepame. Po minutės sudedame cukiniją bei papriką, beriame pagal skonį drusko ir dar porą minučių ant stiprios ugnies kepame.

Patiekdami į lėkštę sudedame kuskusą, ant viršaus  keptas daržoves ir pabarstome šviežiais raudonėlio lapeliais

Skanaus!

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, cukinijos, kuskusas, moliūgo sėklos, paprika, raudonėlis, svogūnai

 

Panašūs receptai

Karamelizuoti svogūnai
Kopūstų ir grybų pyragas
kopustu maltiniai
Kopūstų maltiniai

Previous Post: « Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė
Sekantis įrašas: Karštos krevečių salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt