• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Klasikinės Valdorfo salotos

2010-12-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*6 obuoliai
*5 saliero lapkočiai
*200g graikinių riešutų
*4 v.š. majonezo
*200g kininio kopūsto
*0,3 a.š. druskos

Gaminimas

Obuolius supjaustome nedideliais kubeliais.
Salierus ir kopūstą susmulkiname.
Dubenyje visus ingredientus sumaišome su majonezu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: graikiniai riešutai, kininis kopūstas, majonezas, obuolys, salieras, salotos

 

Panašūs receptai

Avinžirnių salotos su sūriu
Avinžirnių salotos su sūriu
Salotos su lašiša
Salotos su lašiša
Bolivinių balandų salotos
Bolivinių balandų salotos su marinuotomis sviestinėmis pupelėmis

Previous Post: « Kreminė moliuskų sriuba
Sekantis įrašas: Keptos bulvės su baklažanu ir kokosų pienu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt