• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lašišos ir virtų bulvių salotos

2010-05-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Lašišos ir virtų bulvių salotos

Ingridientai

  • Bulvių – 1200g
  • Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
  • Špinatų – 400g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Lašišų – 600g
  • Grietinės (30%) – 2 šaukštai
  • Šparagų (smidrų) – 400g
  • Pesto padažo – 4 šaukštai

Gaminimas

  1. Išverdame bulves.
  2. Pirmiausia į įkaitintą keptuvę dedame lašišą. Kepame po 2 minutes abu puses, tada į keptuvę pilame stiklinę vandens ir uždengę verdame apie 5 minutes. Baigus virti, nukeliame nuo ugnies ir padedame į lėkštę, kad žuvis nusausėtų.
  3. Tuo metu, į verdantį vandenį dedame šparagus ir apverdame, kad suminkštėtų. Jokiu būdu nereikia visiškai suvirti, nes jie neteks dalies savo skonio. Apvirtus šparagus perpilame šaltu vandeniu.
  4. Indelyje sumaišome grietinę su pesto padažu ir pusės citrinos sulčių.
  5. Į lėkštę dedame špinatų lapelius, ant jų dedame pusiau perpjautas virtas bulves (į lėkštę po 3 bulves), ant jų dedame po 3 šparagus. Ant šparagų dedame lašišos gabaliuką ir užpilame 1 v.š. paruošto padažo.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, bulvės, citrina, grietinė, lašiša, mišrainė, Patiekalai receptai, Pesto padažas, receptas, salotos, šparagai, špinatai, žuvis

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Pesto padažas
Sekantis įrašas: Aštri silkė su imbieru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt