
Ingridientai
*1 skardinė baltų karališkų pupelių
*1 skardinė margųjų pupelių
*1 skardinė konservuotų kukurūzų
*2 pomidorai
*1 svogūnas
*30g svogūnų laiškų
*100g fermentinio ar parmezano sūrio
*1 saliero lapkotis
*1 čili pipiras
*1 v.š. citrinos sulčių
*2 v.š. aliejaus
*1 a.š. cukraus
*druska ir pipirai
Gaminimas
Dubenyje sumaišome nusausintas pupeles su kukurūzais, smulkintu svogūnu, smulkintu čili pipiru, pjaustytais pomidorais ir salieru.
Atskirame dubenėlyje sumaišome aliejų, citrinos sultis, cukrų, truputį druskos ir pipirų. Užpilame salotas paruoštu padažu ir išmaišome.
Patiekdami dedame salotų į lėkštę ir pabarstome tarkuotu sūriu ir smulkintais svogūnų laiškais. Salotas patiekiame su kukurūzų traškučiais.
Parašykite komentarą