Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Citrinos sulčių – 45ml
- Konservuotų pupelių – 300g
- Svogūnų laiškų – 50g
- Čili pipirų – 1vnt.
- Tuno savo sultyse – 300g
- Avokadų – 1vnt.
- Pitų – 2vnt.
- Pomidorų – 4vnt.
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome pjaustytus pomidorus, nusausintas pupeles, svogūnų laiškus, avokadą bei čili pipirą.
- Pilame citrinų sultis, aliejų, druskos ir pipirų ir sudedame tuną. Salotas išmaišome ir dedame į pitas.
- Patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą