• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Rukolos salotos su camembert sūriu

2010-11-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Rukolos salotos su camembert sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Natūralaus jogurto – 150g
  • Balzamiko acto – 1 šaukštas
  • Juodųjų alyvuogių – 100g
  • Camembert sūrio – 100g
  • Rukolos (gražgarsčių) – 150g

Gaminimas

  1. Jogurtą sumaišome su aliejumi ir actu, beriame druskos ir pipirų.
  2. Į lėkštę dedame rukolą, juodųjų alyvuogių, pilame padažo ir ant viršaus išdėliojame juostelėmis pjaustytą camembert sūrį.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, alyvuogės, balzamiko actas, camembert sūris, natūralus jogurtas, rukola

 

Panašūs receptai

Bulvių salotos
Bulvių salotos
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis
Burokėlių salotos su krevetėmis
Burokėlių salotos su krevetėmis

Previous Post: « Kepta antis su daržovėmis ir obuoliais
Sekantis įrašas: Virtos kiaulių kojos su česnaku »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt