Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 15g
- Pomidorų – 120g
- Morkų – 2vnt.
- Tuno savo sultyse – 185g
- Salotų \”Lollo Bionda\” – 30g
- Žaliųjų alyvuogių – 30g
- Bazilikų – 30g
- Cezario salotų padažo – 1vnt.
Gaminimas
- Tuną nusausiname.
- Alyvuoges susmulkiname.
- Morkas nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
- Į indą sudedame supjaustytą pomidorą, alyvuoges, morkas, trintą česnaką ir išmaišome su tunu.
- Įberiame druskos ir pipirų, dedame baziliko lapelių, užpilame padažo ir dar kartą išmaišome.
- Patiekiant į lėkštę dedame salotų lapų ir ant jų dedame paruošų tuno salotų.
Parašykite komentarą