• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta višta „Citrina“

2010-04-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepta višta

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinų – 2vnt.
  • Vištų – 1vnt.
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai

Šis keptos vištos receptas yra turbūt vienas iš paprasčiausių. Sugaišite labai mažai laiko, o patiekalas bus labai gardus.

Gaminimas

 

  1. Vištą išvalome ir perplauname.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  3. Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, žiupsnelį druskos ir pipirų, čiobrelius.
  4. Šiuo prieskonių mišiniu smarkiai įtriname vištą. Jei lieka prieskonių, įtrinkite jį po vištos oda.
  5. Nuplauname antrą citriną ir šakute ją subadome. Subadytą citriną dedame į vištos vidų.
  6. Norėdami dar labiau pagardinti vištą įdėkite šviežio čiobrelio šakelę į vidų kartu su citrina.
  7. Paruoštą vištą vyniojame į kepimo plėvelę ir dedame į orkaitę, kurioje kepame apie 2 valandas.

Kategorijos:Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Šventiniai patiekalai Tagged With: aliejus, čiobrelis, citrina, karštieji patiekalai, paukštiena, pipirai, receptas, sojų padažas, top receptai, vištiena

 

Panašūs receptai

Medaus antiena su keptomis daržovėmis
Kepta žąsis
Aštri kepta antis

Previous Post: « Salotos su tunu
Sekantis įrašas: Bazilikas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt